follow Catalog firme » Metalurgie minerale » Tabla » Judetul TULCEA
  home     Tabla   Judetul TULCEA

Tabla Tulcea

Obtineti cel mai bun pret pentru tabla completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
tabla prevopsita, tabla zincata, tabla lisa, tabla tulcea, tabla galvanizata, tabla ondulata, tabla cutata, tabla prevopsita (Tulcea, TULCEA)
Firma tolfer ofer o experienta de 20 ani in domeniu tabla cutata si ondulata. specialist in latime de 800 si 550 mm, societatea tolfer va garantez cele mai bune pret pentru acest produse...
0747 *** ***Click aici!
tabla decapata, tabla neagra, tabla striata (Tulcea, TULCEA)
Compania SC Vimax Impex SRL din Tulcea ofera materiale de constructii diverse in toata tara. Principalele materiale de conscructii pe care le distribuim sunt urmatoarele : ciment si tencuieli, BCA, var, adezivi, gips carton, panouri de gard bordurate, sarma neagra, cuie, suruburi, polistiren, sistem acoperis, mortare, cherestea, amorse, coltare...
0723 *** ***Click aici!
tabla cutata, tabla profilata (Tulcea, TULCEA)
Prin implementarea proiectului Hală de producție tablă profilată pentru învelitori cu birouri, cu o durată de 16 luni, se realizează extinderea activității societății prin demararea unei noi activități de producție, prin construirea unei hale de producție țiglă metalică, tablă cutată și accesorii, dotată cu : 1 linie automată de producție țiglă metalică, 1 linie de producție tablă cutată, 1 linie de tablă tip..
0240 *** ***Click aici!
tabla
S.c. met-construct s.r.l. este o societate cu capital privat 100%. s-a infiintat in anul 2006, orasul tulcea, de un colectiv dinamic, experimentat si instruit in debitarea metalelor, confectiilor metalice si constructiilor navale. capacitatea de productie este determinata de fluxul tehnologic si complexitatea structurilor metalice pe care le executam. in domeniul debitarii, capacitatea este de 30 t metal/24 h, folosind material propriu sau al..
0407 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie