follow Catalog firme » Metalurgie minerale » Tabla » Judetul ILFOV
  home     Tabla   Judetul ILFOV

Tabla Ilfov

Obtineti cel mai bun pret pentru tabla completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
tabla perforata, tabla perforata otel zincat, tabla perforata otel, table perforata, table expandata, tabla perforata aluminiu (BRAGADIRU, ILFOV)
0726 *** ***Click aici!
tabla cutata, tabla cutata, tabla otel, tabla cutata perete, tabla cutata acoperis, tabla cutata trapezoidala (Ilfov, ILFOV)
Compania kontirom, fondata in 1998, membra a grupului arcelor mittal, este parte a diviziei arcelor construction - cel mai mare creator..
0213 *** ***Click aici!
tabla lbc, tabla laminata la cald, tabla lbr, tabla laminata la rece, tabla (CHITILA, ILFOV)
MIRAS INTERNATIONAL a fost inființata in 1994 ca societate comercială cu capital integral privat romanesc. Domeniul nostru de activitate a fost..
021 *** ***Click aici!
tabla neagra, tabla zincata, tabla inox, tabla aluminiu (Ilfov, ILFOV)
MAROLA GENERAL ACTIVITIES SRL este o firma infiintata in anul 1991, ca o companie specializata pe comercializarea si distributia de produse..
0213 *** ***Click aici!
table groase, table subtiri, tabla aluminiu, tabla inox (Otopeni, ILFOV)
Firma gilinox a deschis in otopeni, str.maramures nr 38, un depozit cu produse metalurgice feroase si neferoase si plastic industrial: inox..
0312 *** ***Click aici!
tabla plana, tabla cutata, tabla tip tigla (BUCURESTI, ILFOV)
Grupul companiilor lider a fost fondat in anul 2000. astazi lider este una din companiile lideri si cu o dezvoltare dinamica..
0213 *** ***Click aici!
tabla cutata portanta, tabla ondulata (Ilfov, ILFOV)
Menatwork est prefabricate este un important furnizor de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari interioare si finisaje, echipamente pentru instalatii electrice,..
0215 *** ***Click aici!
tabla fier (Ilfov, ILFOV)
Materialeieftine este magazinul online al companiei ursu construct 2005, companie ce activeaza pe piata materialelor de constructii din anul 2005. oferind..
0723 *** ***Click aici!
tabla zincata cutata (Ilfov, ILFOV)
De la înfiinţare, în cei aproape 20 de ani de activitate numai pe piaţa materialelor de construcţii din România, ca producator..
0753 *** ***Click aici!
table interactive (MOARA VLASIEI, ILFOV)
Romaudiovideo, a carei activitate a debutat in 1991, asigura un pachet integrat de servicii care cuprinde : consultanta, proiectare, instalare echipamente,..
0373 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie